Csoki 2 - gazdis

Csoki 2 – gazdis

Ez a vidám fiú Csoki😛, Ő is boldog, hogy végre sikerült a panzióból ideiglenes családhoz költöztetnünk. Szaporítós kutya, tehát a kennel létet nem élte meg különösen problémának, de igazából most indulhat el az élete. 6 évesre tippelt, egészséges, szívféreg negatív. Az ivartalanítását mindenki nagyon várja, mert jelenleg gőzerővel jelölget, mindent és mindenhol. E mellett jó természetű, emberekkel kedves, kutyákkal bátor. Meglepetést okozott pórázon, mert a számára teljesen új szituációban remekül teljesített. Már most látszik, hogy a séta nagy kedvence lesz, könnyen tanítható, nem ugatós. Csoki is kis termetű kutya, így gazdikeresésnél odaírhatjuk majd, hogy alacsony fogyasztású😂

2023.10.19.

Szeretne valaki egy kis Csokit ? Hát Ő pont olyan, ahogy a neve utal rá…kicsi, édes és mindenki szereti🥰 6 éves, apró termetű, egészséges, most már ivartalan fiú. Ennek következtében a szobatisztasága is egész jól alakul. Az emberekért rajong, imádja a simogatást, kutyákkal kedves, cicákkal semleges. Autózni szeret, szívesen sétál, a játékokat cipeli, rágcsálja. Étvágya is kezd megjönni, jutalmazással jól motiválható. Az egyedüllétet azonban még tanulnia kell, lakásban ugatgat, ezért jó lenne olyan környezetbe költöznie, ahol ez nem zavaró.

2023.12.16.

Azt gondoltuk, hogy erre a picike, vidám és kedves kisfickóra rengeteg jelentkezőnk lesz. Hát nem így történt, de mi cseppet sem bánjuk. Józsiék egy hazalátogatásuk alkalmával megismerkedtek Vele és úgy döntöttek, szeretnének boldog életet biztosítani számára. Csokit ideiglenes befogadói minden fontosra megtanították, készen állt a gazdis életre. Még várt rá egy nagy utazás leendő otthonába, amit kiválóan viselt. Az első pár nap az ismerkedés jegyében zajlott, de a jót gyorsan megszokta. Sok időt töltenek együtt, sétálnak és viszik magukkal, hiszen náluk a kutya szinte mindenhova bemehet. Ezt Csoki is nagyon élvezi, rohanva üdvözli a hazaérkezőt és kifejezetten boldog az új családjával. Egy igazi Svájci Csoki vált belőle😄. Józsi, Timi, Lia köszönjük hogy Őt választottátok, csodás élményeket kívánunk ❤️!