Rudi - rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Rudi – rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Rudi gyepmesteri telepről érkezett. 6 évesre becsült, szép kiállású kutya. Viselkedését tekintve azon túl, hogy a szobatisztasággal akadnak problémák, rosszat nem tudunk mondani róla. Emberrel kimondottan bújós, más kutyákkal szépen viselkedik, kennelben csöndben el van. Póráz még idegen, a labdát még nem érti, de ügyesen próbálkozik. Kivizsgálása folyamatban van, a napi fültisztításokat ügyesen tűri és az ivartalanítás is vár rá hamarosan. Befogadója igyekszik gyorsan megtanítani minden szükségeset neki, hogy a műtét után mielőbb indulhasson a gazdikeresés.

2023.11.09.

Rudi kivizsgálása folytatódott, sajnos kiderült, hogy Ő is szívféreg ➕ Még egy szívultrahang vizsgálatra várunk, majd Timi dokinéni elindítja nála is a hosszú kezelést. Fülei a több hete tartó alapos tisztítás és fülcsepp hatására sem akarnak megnyugtatóan rendbe jönni, ezért ezen a fronton is tovább folyik a kezelés. Mindemellett egy jó hírünk is van Rudit illetően! Egy nyugodt, kedves, gyorsan tanuló kutyára gyorsan fel szokott figyelni valaki. Csakhogy Rudival egészségügyileg még jó darabig akad tennivalónk. Ennek ellenére jelentkezett egy család, két kisfiúval és Rudi mellett döntöttek, nem rémültek meg a feladattól. Így a rehabilitáció időszakát már családi környezetben fogja eltölteni. Gyorsan beilleszkedett, tanulja a lakásban való helyes viselkedést, picit még meg van illetődve, de mindenkivel barátságos, még a 2 cicával is. Nagyon szeretik 🥰 Szívféreg kezeléséről folyamatosan beszámolunk.

2024.02.16.

Minden hétre jut mostanában egy kutyánk, akinek a szívféregkezelése az injekciók fázisába ér. Rudi is túl van rajtuk, semmi szokatlan nem történt a beavatkozásoknál és a hazatérést követően sem. Békés és pihenős napok következnek számára, amiben szerencséjére társa is akad a cicák személyében🥰. Még a szokásos gyógyszeres utókezelés vár rá, aztán fél év várakozás az újabb tesztre. Pisi fronton kicsit most nehezebb a helyzet, de gazdijelöltjeinek hatalmas a türelme és imádják Rudit.