Szilvi - gazdis

Szilvi – gazdis

Szilvit 2 társával utcán fogta be a helyi állatmenhely, tőlük került a gondozásunkba. Ő a legbátrabb, hamar kereste velünk a kapcsolatot. Első utunk Timi doktornénihez vezetett a kis csapattal. 2 évesre becsült, füle gyulladt, bőre enyhe allergiás tüneteket mutat. Szívféreg tesztje negatív, a hasi UH alapján nincs különös probléma és nem is vemhes. Egyik hátsó lábán fura sebek látszanak, ennek kezelése és vizsgálata még folytatódik. Elhelyezése egyelőre panzióban megoldott, de keressük számára a családi környezetet.

2023.11.26.

Szilvi az elmúlt héten érkezett. A panzióban remekül érezte magát, de mielőbbi ivartalanítását szorgalmaztuk. A műtétet követően már ideiglenes befogadóinál éjszakázott, ahol gondos szemek figyelik. Az első éjszaka kissé zaklatottan telt, de reggel már jókedvűen ébredt és evett-ivott. Picit még bizonytalan, de élvezi új életét. Az éjszakát végig alussza az ágyában, kutyákkal barátságosan viselkedik és a sétánál is egészen ügyes, pedig alig egy hete került rá először a póráz. Még gyógyul és tanul, de reményeink szerint hamarosan gazdikereső lesz ez a gyönyörű kislány.

2024.02.24.

Ez nem egyszerű gazdis poszt, hanem különlegesen jó hír.🥳 Két kutyánk költözött egyszerre, egy családba 🤗 Elvíráék eleve úgy indultak, hogy két kutyát szeretnének, ráadásul nem az egészségügyileg tökéletes kategóriában gondolkodtak. Az egyik kiszemelt Szilvi lett, aki allergiagyógyszert szed, mellette a szemei is kezelés alatt állnak. A másik választásuk pedig Pannára esett, aki szintén gyógyszert szed és mindkét füle hallójáratírtott, tehát gyakorlatilag süket. Tudták, hogy ezek plusz költséget jelentenek majd a jövőben, de van már ilyen tapasztalatuk, így nem hátráltak meg. A találkozást egyszerre szerveztük meg a 2 kutyussal, innentől pedig csak arra vártunk, hogy megtörténjenek Szilvi kontrollvizsgálatai, illetve Panna ivartalanítása. Új otthonukban felfedezték a kertet, a házat és a kezdeti félénkség után néhány nap után igazi kis gézengúzokká váltak. Figyelik a környék történéseit, morgolódnak, járőröznek a kertben majd a fárasztó nap után békésen és összebújva szunyálnak. A gazdik boldogan újságolták, hogy megtelt élettel a házuk és a két kislány mennyire hamar összehangolódott. Hálásak vagyunk, hogy a két kislány együtt élhet innentől és sok boldogságot kívánunk Nektek❤️❤️