Nóri - gazdis

Nóri – gazdis

Újabb szaporítós, fiatal lányka a csapatban.A kezdeti bátortalansága, bizalmatlansága hamar oldódott ideiglenes családjánál, miután megértette, hogy Ő is bemehet a lakásba, hogy puha fekhelyen alhat és szeretettel fordulnak felé.Okos kutya, szaporítós múltja ellenére szobatiszta, a többi kutyával barátságos.Mivel TDN vizsgálatai alapján egészséges és már ivartalan, a kutyára váró jelentkezők közül kiválasztottuk a számára ideális családot. Első találkozásuk remekül sikerült, Nóri szelíd kedvességével levette őket a lábukról, így hamarosan költözni fog ?

2021,09,20.

Ahogy az várható volt, Nóri nem sokáig időzött nálunk.Ideiglenes családjánál hamar beilleszkedett, megalapozták benne az ember iránti bizalmat és mivel TDN semmilyen egészségügyi problémát nem talált nála, már csak egy saját gazdira kellett szert tennie.Krisztináék az első találkozó után már alig várták az érkezését!Új otthonába érve tétován tekingetett, minden mozdulatra megszeppent, de azért látszott rajta, hogy minden erejét összeszedve próbál bízni ?Végtelenül szelíd, barátságos, szófogadó és okos kutya, így igazi kis kinccsel gazdagodott a család.Hosszú, boldog közös életet kívánunk Nektek!

2022.07.20.

Tavaly érkezett, már ivartalanított szaporítós kutyusként a WRH csapathoz. Az akkor még bátortalan, megilletődött kislányról most gazdija írta meg nekünk, mekkora változáson ment keresztül és milyen boldogok együtt: „Nóri nagyon jól beilleszkedett a családba, nagyon jól érzi magát, a felénk kutyusból igazi kis westi lett, amit akar, ki is harcolja😃 Egyébként nagyon szófogadó, fegyelmezett kiskutya, parancsszóra reagál, a nevére nagyon hallgat. Póráz nélkül is nagyon szépen jön velünk, persze ezt csak olyan terepen próbáltuk, ahol biztonságos. Rendkívűl okos, gyorsan tanul. Egy hónapja kb már elkezdett ugatni is (addig a hangját nem is hallottuk) főleg akkor ugat, ha a többi kutya ugat a szomszédban, ő is rákezd, bár nekünk mondja bent a lakásban😆 Imád autóval utazni, ő az első, aki beugrik az első ülés elé, végigalussza az utat bármilyen hosszú is. Ahova lehet, mindig visszük magunkkal. Az üzletekben eleinte eléggé félt, a forgó ajtótól, a sok embertől, a nyüzsgéstől, de mára már büszkén megy előre ezeken a helyeken is. Vettünk neki kutyaajtót 2 hónapja, 1-2 hét alatt megtanulta használni, így szabadon jön-megy a hátsó udvarban, amikor otthon vagyunk, bár nagyrészt ott tartózkodik, ahol mi vagyunk, bújik, igényli a közelségünket. A kicsi gyerekektől még igencsak fél, menekül, bújik hozzánk, séta alkalmával. Májusban volt egy sérvműtétje, ami korrekció volt az előző ivartalanítás miatt, nagyon jól viselte, pár nap alatt elfelejtette az egészet. Egyébként makk egészséges, vidám kiskutya. Nagyon szeretjük és Ő is szeret minket. Nagyon köszönjük Őt nektek! 🥰