Csipisz - gazdis

Csipisz – gazdis

Első vizsgálatok alapján egészséges, 3 éves, ivaros kislány.Szaporítótól érkezett, ezt viselkedése is pontosan tükrözi: szobakennelt ismeri, amibe magától visszavonul, még nem szobatiszta, más kutyákkal barátságos, de emberektől kezdetben megretten.Ideiglenes befogadóját azonban már most elvarázsolta csodás kis lényével.A póráz használatát ügyesen megértette, folyamatosan szeretne megfelelni a gondozójának és az által tanított szabályoknak.TDN ultrahang vizsgálat alapján fogja eldönteni, hogy mikor lesz ivartalanítható és majd csak ez után lesz gazdikereső !

oznorMB

2021.12.18.

TDN engedélyével a héten Csipisz is átesett az ivartalanításon.A műtétnél minden rendben volt, bár az első éjszakát picit nehezen viselte, de azóta csak annyit érzékel, hogy rövidebbek a séták és több a pihenés.Ideiglenes gazdijától már most rengeteget tanult, így egy valóban csodás kutyusként költözhet majd leendő gazdájához.

2021.12.29.

Alig egy hónapja érkezett a kislány, de neki is sikerült még az ünnepek alatt gazdisodni.Műtéti sebe szépen begyógyult, az ivartalanítás szerencsére nem igazán viselte meg, közben pedig hatalmas tempóban fejlődött.Megszokta a pórázt, bátran közeledett már idegenekhez, kutyákkal remekül viselkedett.A jelentkezők közül kiválasztottuk számára a korának, aktivitásának legmegfelelőbb családot, az első találkozás nagyszerűen sikerült, így a varratszedés után azonnal útnak is indulhatott új otthonába.Sok boldogságot és közös élményt kívánunk ?

2022.09.13.

Csipisz, szintén újrakezdőnk. Közel egy éve kezdte el új életét a WRH gondozásában, rehabilitációja hamar lezajlott, ideiglenes gazdijának hála, rohamtempóban fejlődött, így a fiatal kislány persze gyorsan is gazdisodott. Aztán valami történt. Valami, amit nem lehet pontosan tudni, de a helyi próbálkozások, a sok várakozás azt eredményezte, hogy olyan súlyos, teljes bélrendszert érintő gyulladással kaptuk vissza, hogy egyből az intenzív osztályra került. Az Állatorvostudományi Egyetemen több hetet töltött, komoly beavatkozások történtek, megküzdöttek Csipiszért. A rengeteg idegeskedés mellett, mindezek óriási költséget róttak az egyesületünkre. Ahogy jobban lett, visszaköltözhetett korábbi ideiglenes gazdijához, ahol szintén nagy odafigyelés mellett lábadozhatott. Közben újabb és újabb ellenőrzések, vizsgálatok folytak. Hála Tündi gondoskodásának, Csipisz mára ismét olyan állapotba került, hogy kimondhatjuk: gazdikereső ! ☝️Ami a jelenlegi, rendeződött helyzet megtartásához elengedhetetlen, a táplálásában 100%-osan be kell tartani az utasításokat és a legkisebb gyanús tünet esetén is, azonnal fel kell keresni a kezelőorvosát☝️. Pontosan ezért szeretnénk, ha Csipisz Bp-en maradhatna, hogy a távolság se jelenthessen akadályt. Csipisz egy 4 éves, ízig-vérig Westie lányka. Totál emberközpontú, imád odabújni, kedveskedni, mindenhol kiköveteli magának a simogatást. Vidám, játékos, energikus, vicces, bármely társaságban felfigyelnek rá és megmosolyogják. Ez abból is fakad, hogy kutyák közt első időszakban szeret mindenbe belekotnyeleskedni: te miért rohangálsz, te miért játszol, te meg miért nem, te miért ugatsz, húúú te meg milyen szép vagy…😂 Szóval központi figura, de nagyon szépen veszi a tiltást, kellő határozottsággal gyorsan leállítható. Merthogy roppant okos, gyorsan tanítható, szinte látszik ahogy gondolkodik. Lakásban példásan viselkedik, szobatiszta, egyedül hagyva békésen pihen. De ha menni lehet, kitörő örömmel azonnal készen áll, imád sétálni és mozogni. E mellett vannak saját elképzelései (pl anya cipőit őrizni kell és nem adom), ezért mindenképpen kutyás tapasztalattal rendelkező, határozottabb gazdi jelentkezését várja. Akit nem vezet meg ez a bájos küllem, aki helyén tudja kezelni a terrier mivoltát, aki teljes figyelemét neki szenteli és jó adag mozgást tud biztosítani számára, aki ellátja feladatokkal és persze, aki szeretné érezni Csipisz rajongó szeretetét.

2022.11.08.

A fiatal kislány számára az ismételt gazdikeresés komoly feltételekkel indult, hiszen ahhoz, hogy ne kerülhessen újból súlyos állapotba, az előírt utasítások pontos betartása elengedhetetlen. És bizony van olyan család, akiket ez sem rettentett el és úgy döntöttek, hogy Őt választják. Csipisz próbaidőre gazdijelölthöz költözött, napozik, haverkodik a környékbeliekkel, az iroda dolgozóival és nagyon szeretik ! Drukkoljatok Nekik, hogy továbbra is minden remekül alakuljon és véglegesen családra találjon🤞🤞🤞

2022.12.04.

Csipiszke próbaidősként élte az elmúlt heteit, de igazából sem a gazdijelöltek, sem a picilány részéről nem volt kérdés, hogy szeretnék-e életüket összekötni. Bár messze átlagon felüli odafigyelést kíván, cserébe Ő egy igazi tündér. Beilleszkedése zökkenőmentes volt. Igazi kanapé specialista lett, ha valaki a családból leül, azonnal felpattan mellé, odabújik, simizni kell. Imád ölben lenni és az is felmerült, vajon nem macskának képzeli-e magát?😄 A gazdi kezét még a klaviatúráról is lelökdösi, mert ugye sokkal fontosabb dologra is alkalmas az a kéz, mint billentyűk piszkálására. Szeret nagyon gyorsan futni, hancúrozni és mókázni, szívesen sétál együtt más kutyákkal. Aztán az Ikeás tacskóját precízen megöli esténként, hiszen mégiscsak nyugodtabban lehet utána lefeküdni. Étvágya minden pillanatban kitűnő lenne, de nála nagyon szigorúan kell tartani az orvosi utasításokat és ezt a gazdik maradéktalanul elfogadták. Csipisz igazi boldogságot hozott az életükbe és a szerződéssel végleges családtaggá vált. Marina, Rózi, Kornél köszönjük Nektek, hogy Őt választottátok🥰!