Boomer - gazdis

Boomer – gazdis

A napokban segítséget kértek tőlünk a fiatal kis keverék elhelyezésében. Bár Ő sem Westie, de természetesen azonnal vállaltuk. Szerencsére szívféreg tesztje negatív és első orvosi vizsgálata alapján sincs akadálya a gyors ivartalanításának. Jó idegrendszerű fiúcska, nyugis, szocializált, szobatiszta, szépen sétál pórázon. Emberekkel hihetetlenül kedves, vélhetőleg nem sokat fog időzni nálunk ? Támogasd Te is Boomer felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Boomer PayPal: adomany@wrh.hu

2022.01.31.

Időközben kiderült, hogy Bumi két hátsó lába patellaficamos, amit műteni kell. A mai napon gazdijelöltjéhez költözött.

2022.02.04.

Csupán néhány nap telt el együtt, máris olyan szinten összehangolódtak, mintha régebben ismernék egymást. Bumi érzi, hogy biztonságban van, nyugodt és szófogadó, villám gyorsan tanul, csupa kedvesség, így a családtagokat is levette a lábukról. Gazdijelöltje úgy fogalmazott „az univerzum küldte neki ezt a kutyát” Jövő héten túl is esünk az ivartalanításon.

2020.02.21.

A napokban Bumi is „elgurította a golyókat”?Az ivartalanító műtétet nagyszerűen viselte, szépen ébredt és gyorsan visszatért a jókedve.Gazdijelöltje szerint töretlenül bizonyítja mennyire okos, a tölcsér viselése sem zavarja. Teljesen békésen pihenget és fogadja a látogatóit, akiket lenyűgöz fantasztikus kis lényével.Közben az ortopédiai vizsgálaton kiderült, hogy Bumi két hátsó lába patellaficamos, így a közeljövőben még újabb műtét vár a fiúcskára.

2022.04.02.

A múlt hétvégén még mit sem sejtve, önfeledten játszott egy balatoni házikó kertjében. Aztán a műtét előtt, az autóban már érezte Boomer is, hogy valami vár rá. Patellaficam problémája miatt kellett most megoperálni a hátsó lábát. Első éjszakát még picit nehezen élte meg, de gazdijelöltje minden rezdülését figyelve, mellette volt. A gondoskodásnak, a mindennapos tornáztatásnak köszönhetően gyorsan javul az állapota, elkezdte szépen terhelni a műtött lábát. Azonban Bumi nagyon eleven kutya és hiányzik neki a rengeteg játék, ezért folyamatosan figyelni kell rá, nehogy túlpörögjön. A nyugodt sétákat tesznek, amíg gazdijelöltje dolgozik, Ő mellette élvezi a napsütést és órákig képes munkálkodni egy rágócsonttal. Ahogy a képen is látszik, imád ölben lenni? Gyors gyógyulást helyezünk kilátásba, hiszen minden adott egy gyors és sikeres rehabilitációhoz.

2022.10.30.

Még az év elején kértek segítséget tőlünk a kis keverék elhelyezésében. A fiatal fiúcskára nagyon gyorsan rátalált a számára tökéletes gazdijelölt, ezért el is költözött hozzá és egészen elképesztően egymásra hangolódtak. A gyors ivartalanítása már itt történt, majd tavasszal a patella problémája műtéttel lett korrigálva. Az óvatos lábadozás, a fokozatos terhelés hatására nagyon szépen gyógyult, majd a nyár folyamán rengeteg közös kalandban és kiránduláson vettek részt. A sportos gazdi mindenhová magával vitte, ha kellett akár hátizsákban a bicajon🤗. Ez meg is látszik a fiúcskán, sokat izmosodott, remek formában van és a legutóbbi ellenőrző vizsgálaton is remek híreket kaptak a doktorbácsitól. Nincsen semmi további teendő Bumi lábaival. Kapcsolatuk pedig csak mélyült, sokat tanultak egymástól, rajongva szeretik egymást és bizony Boomert és Anitát tényleg egymásnak teremtették. A kép a gazdi egyik kedvence Samuval, mert ez lett az új neve😉. Így az Ő neve mellé is odakerülhetett a hivatalos szerződéssel megpecsételt GAZDIS szócska. Vidámságot, kalandot, csodás közös éveket kívánunk Nektek 🥰!