Panna - R.I.P.

Panna – R.I.P.

Panna éjjel megérkezett gondozásunkba, a vaterán meghirdetett manó, akire egy támogatónk “csapott le”, de sajnos mégsem tudta őt fogadni. 11 éves, süket cuki öreglány. ♥ Köszönjük a szösztaxinak a kalandos utat!
Bőrén allergia jelei vannak ezért hipoallergén tápot kezdünk el adni neki. Füle kicsit be van szűkülve, de nem piszkos, valószínűleg az allergia miatt lehet.
Ultrahanggal is megnézte Timi dokinéni és kiderült, hogy a méhében van jópár ciszta, ezért mihamarabbi ivartalanítása javasolt.

2016.06.20.

Panna pénteken átesett az ivartalanításon a Minivet Állatorvosi Rendelőben. Jól viselte a kismanó a műtétet, csak egy kis gond akadt. Azt mondta a dokibácsi, hogy be van sárgulva a szösz. Gyors tanácskozás után a kezelés további menete úgy zajlott, hogy szombaton és vasárnap is kellett mennie májvédő infúzióra. Szombaton vettek vért is tőle.
De erős kis szöszteste van neki, minden rendben lesz <3

2016-10-05-

Panna is bejelentkezett hozzánk. Látjátok ezt? Tesójával mostmár ilyen szuperül kijönnek, a kezdeti nehézségek ellenére. Pannáéknál is szerencsére minden szuper, így a próbaidőt is véglegesíthetjük náluk 🙂❤

2016.11.04.

Panna immár hivatalosan is gazdis kutya lesz. Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

2017.04.14.

Sziasztok!Küldök egy kis Panna hírt! Már majdnem 8 hónapja hogy beköltözött életünkbe Panna. (annyira durva! Egyszerre olyan mintha nem rég jött volna és mintha közben mindig is itt lakott volna!) Teljesen stabilizálódott az ő kis szíve. A gyógyszerek nagyon beváltak azóta rendesen futkározik is! Hiába na, jó dolog mikor az ember kutyájának ver a szíve! 🙂 Kisasszony egészen kinyílt már. Odamegy más kutyákhoz, sőt már emberektől is megy simit kérni! Elkezdte felfedezni mi is az a játék és hogy ölben lenni egész jó dolog!Hógolyóval nagyon jól kijönnek már sőt esténként minden nap 1,5 órás sétára megyünk Leóval (Chau) és Maggie-vel (boszton terrier). Így vagyunk mi 3-an plusz 4 kutya egy kis esti falka egy röpke 1,5 órára 🙂 A sétát nagyon élvezik és a kondi is megmarad, nincs ellustulás se ingerszegény környezet 🙂Köszönjük nektek Pannát vele együtt teljes a mi kis életünk!”

2018.08.16.

Nagyon szomorú hírt kaptunk ezen az esős napon. 🙁 “Kedves WRH Csapat,Tegnap napra pontosan kettő éve fogadtuk örökbe Pannát tőletek. Bár már akkor is elmúlt 10 éves és süket is volt és pajzsmirigyes, életem egyik legjobb döntése volt az. Ez a kis angyal tele volt szeretettel és odaadással. Időközben kiderült egy súlyos szívprobléma is amit gyönyörűen kordába tudtunk tartani. Pannából rendes elkényeztetett kanapé királylány vált aki nem ismert mást csak szeretet és törődést. Ezt ígérhetem nektek. Sajnos egy hete hasnyálmirigy gyulladása lett és bár naponta többször jártunk infúzióra, éjszaka többször ügyeletre ezt az ő kis teste nem bírta már. Ma éjszaka elaludt és már nem ébredt fel. Az ágyban, mellettem tért örök nyugalomra. Ott már nem nem fáj neki semmi és együtt rohangálhat Hógolyóval aki alig 3 hónapja hagyott itt minket. Panna elmúlt 12 éves és az utolsó két évét boldogságban szeretetben és igazi családban töltötte. Megszakad a szívünk és borzasztó nehéz de nyugtat a tudat, hogy az utolsó éveit boldogabbá tehettük. Köszönjük, hogy megmentettétek és ránk bíztátok a kis csöpp királylányt.Szeretettel: Anita”Köszönjük, hogy csodás gazdái voltatok és mindent megtettetek érte. ❤ Panna, reméljük most már boldogan rohangálsz odafenn a tesóddal és a többi hegylakóval. ❤ Nyugodj békében. 🙁