Licsi - gazdis

Licsi – gazdis

Licsi a maga 3 évével a csapat legifjabb tagjaként érkezett. Igazi vagány lányka, folyton jön-megy, rendezkedik, vakkangat. Természetesen Ő is ivaros még, de a műtétig hátralévő időszakban már ideiglenesénél tanulhatja az igazi kutyaélet fortélyait, családi környezetben.

2023.04.29.

Licsi ivartalanítása jócskán csúszik, tüzelése miatt. 2 hónapja él ideiglenes gazdijával, akinek bearanyozza minden napját. Elég csak a képre nézni, szembetűnő mekkora változáson ment keresztül. Az új környezetben eleinte nem értette mi történik, de a rettegő kislány a türelmes foglalkozásoknak köszönhetően sokkal-sokkal bátrabb lett. A póráz és a séta félelemmel töltötte el a számára ismeretlen zajokkal teli utcán. Most már tudja, hogy milyen jó dolog fűszálakat szaglászni és futkározni a szabadban, ismeri a buszok, az autók hangját, az emberek lépteinek zaját és ricsajos gyerek hangokat. Néhány kutyaiskolai ismerkedés után elhatározták, hogy hamarosan egy alap tanfolyamba is belevágnak. Lakásban szobatiszta és annyira megbízhatóan viselkedik, hogy a szobakennelt lecserélte egy kanapéra. Műtétje kapcsán hamarosan új híreket olvashattok Róla.

2023.09.14.

Licsi már jó néhány hónapja gazdijelöltjével éldegél, de most végre róla is elmondhatjuk, hogy gazdis! A tüzelése után, amíg arra vártunk, hogy szervezete visszaálljon a nyugalmi állapotra, a kislány szorgalmasan iskolába járt és sikeresen elvégezte az alap engedelmességi tanfolyamot.🥳 Az első hét nehézségei után Gitta nem adta fel a küzdelmet, megfogadta a tanácsokat. Szerencsére Licsi roppant kíváncsi és motiváltató kutya, így gyorsan fejlődött, gazdijával remekül összeszoktak. Közben borzas bundájú gyönyörű kislány lett. Túl van a műtéten és a gyógyulást sem zavarta meg semmi váratlan. Állítólag minden nap egy csoda Licsivel, nagyon boldogok együtt. Gazdija szerint nagyon könnyű vele az élet és olyan Ő, mint egy „rózsaszínű kis felhő” Legyetek még nagyon sokáig ilyen boldogok ❤️!