Odie - rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Odie – rehabilitáció alatt (van gazdijelöltje)

Odie szintén 4 év körüli kislány kutya. Alap vizsgálatok szerint egészségesnek bizonyult, kivéve hogy a bal szeme súlyosan sérült. Közben már szemészeti vizsgálaton is jártunk vele, műtétre azonnal előjegyezték. Társainál valamivel félénkebb, visszahúzódóbb, amiben a korlátozott látása is szerepet játszhat. Ideiglenes családja tanítgatja neki a szobatisztaságot, bátorítják és hagyják, hogy saját tempójában próbáljon beilleszkedni. A póráz felcsatolásánál egyelőre teljesen lefagy. Nyugodtabb, mint a többiek, békésen kivárja hogy részesüljön szeretetünkből.

2023.02.25.

Odie szemproblémával érkezett, így ennek megoldása volt az elsődleges feladatunk. Judit doktornénitől gyorsan kaptunk műtéti időpontot, megtörtént a szemgödör kitakarítása, eltávolította a csökevényes szemgolyót, majd több rétegben zárta a sebet. Még műtét előtt pupillatágítást végzett a másik szemen, hogy az altatás alatt alaposan megvizsgálhassa Odie jobb szemét is. Sajnos itt hályogot diagnosztizált, aminek kapcsán még konzultálunk Vele a további lehetőségekről. A kórházból hazatérve nagyon gyorsan érzékelhető volt a pozitív változás, remekül alszik, nyugodt és keresi a társaságot. Egyértelmű, hogy az eddig fájó szeme miatt volt tartózkodóbb. Hamarosan benövi majd a szőr a műtéti területet és egy egyedi, de bájos arc fog ránk tekinteni😍 Ideiglenes családjában nagy szeretetben és türelemben részesül a kislány. További szemészeti beavatkozásairól folyamatosan beszámolunk, hiszen ez csak az első lépés volt.

2023.03.09.

Az igazat megvallva, Odie is egy valódi tündérke. A szemeltávolítás utáni lábadozást teljes együttműködéssel viselte. Az ilyenkor szigorúan kötelező tölcsér miatt nem hisztizett, békésen pihengetett a helyén, étvágya és kedve is szuper. A héten varratszedésen jártunk Vele, ahol a tőle megszokott nyugodtsággal viselkedett. Közben a másik szemét illetőleg is megbeszéltük a további teendőket. Mivel hátulsó lencsetoki hályogról van szó, 😔sajnos igen csekély esély van a javulásra, a doktornéni javaslatára nem fogjuk megműttetni. Így indulunk a gazdikeresésnek! Kapott egy kozmetikázást, a séták során is mindenki megcsodálja milyen különleges. Lesz valaki, aki szeretné ezt a békés kis kalózt? Még az ivartalanítása van hátra néhány hét múlva, de hálás lenne ha már saját gazdikájával élhetne. Ha megérintett, írj nekünk a gazdi@wrh.hu e-mail címre és mindent elmondunk Róla .